Ostoskori
0 item(s) - €0,00
Ilmainen toimitus

Doomoo Cocoon grey

€59,90

Miellyttävä Doomoo Basics -unipesä, jota voidaan käyttää sekä päiväsaikaan että öisin. Unipesä on turvallinen paikka lapselle silloin, kun on aika siirtyä äidin syleilystä omaan sänkyyn tai leikkimatolle.

Doomoon unipesä on valmistettu pehmeästä materiaalista. Unipesän yläosa on valmistettu hengittävästä 3D-materiaalista, joka pitää lapsen pään vilpoisena. Unipesässä ei ole ylimääräisiä naruja tai muita pieniä yksityiskohtia, jotka voivat olla vaarallisia lapselle. Unipesässä on irrotettava vyönauha, jonka ansiosta lapsesi voi maata mukavasti paikoillaan selällään.

Unipesän alaosa voidaan myös avata, jolloin sitä voidaan säätää sopivaksi aina vastasyntyneestä noin kahdeksan kuukauden ikäisille lapsille. Unipesä on helppo ottaa mukaan myös matkoille.

Ikäsuositus: 0–8 kuukautta. Mitat: 80 x 50 x 13 cm.

Materiaali: Päällinen: 75 % luomupuuvillaa (OEKO-TEX® Standard 100 -sertifioitua materiaalia), 5 % elastaania, 20 % polyesteriä. Sisäpuoli: 100 % polyesteriä. Patja: Polyuretaania. Täyte: Polyesteriä. Pesuohje: Konepesu 30°C, ei rumpukuivausta.


Lisää koriin:

  • Malli: CO 01 cocoon grey
  • Valmistaja: Doomoo

Back to top