Ostoskori
0 item(s) - €0,00
Ilmainen toimitus

Ones & twos one size taskuvaippa

€19,90

Uusi Ones&Twos -hybriditaskuvaippa on todella helppokäyttöinen ja hyvin istuva OS eli One Size -vaippa. Ones&Twos taskuvaipassa on perusimu ommeltuna vaippaan kiinni. Vaipan mukana tulee myös kuivaliinapintainen lisäimu, joka voidaan asettaa vaipan perusimun päälle uniikin etuläpän avulla taikka vaihtoehtoisesti sujauttaa vaipan sisäpuolelle taskuun etuläpän alta löytyvän täyttöaukon kautta. Vaippa on vuorattu kuivaliinakankaalla, joten vauvan peppu pysyy aina kuivana. Vaippaan voi hankkia myös lisäimuja imukyvyn parantamiseksi vauvan kasvaessa.

Helpposäätöinen Ones&Twos sopii aina vastasyntyneestä vauvasta taaperolle. Vaipassa on neljä eri kokoa, joiden ansiosta vaippa saadaan istumaan hyvin erikokoisille lapsille. Vaipan etuosan säätäminen tapahtuu helposti neppareilla, yläosassa on helppokäyttöinen, portaattomasti säädettävä velcro tarra.

Vaippa on vaivaton pestä ja helppo kuivata. Huuhtele vaippa ensin kylmällä, pese sitten pesukoneessa (30° -60°C) entsyymittömällä pesuaineella. Älä käytä huuhtelu- tai valkaisuaineita. Kuivaa narulla tai kuivausrummussa. Älä silitä vaippoja.

1. Säädä vaipan etuosa haluttuun kokoon.
2. Avaa vaippa ja laita vauva vaipan päälle. Vedä vaipan etuosa jalkojen välistä ylös. Kiinnitä etuosa ja säädä tarpeen mukaan täydellisen istuvuuden saavuttamiseksi.
3. Vaipan pesemisessä pääsee helpommalla, jos käyttää kertakäyttöistä tai pestävää kuivaliinaa. Kuivaliina asetetaan imun päälle, käytön jälkeen se poistetaan joko pesuun tai hävitettäväksi. Pese vaippa tämän jälkeen ohjeiden mukaan.

Materiaalit:
Ulkopinta: 100% polyester
Kuivaliinapinta: 100% polyester
Imut: 80% polyester / 20% polyamidi


Lisää koriin:

  • Malli: Ones & twos
  • Valmistaja: Itti bitti

Valitse:Turkoosi

Punainen

Keltainen

Lime

Sininen


PinkkiBack to top