Ostoskori
0 item(s) - €0,00
Ilmainen toimitus

One Size vaippapaketti

€85,90  €49,00
Säästä: 43%

One size eli yhdenkoon vaippapaketti, joka sisältää neljä erilaista OS vaippaa. Pakettiin kuuluu seuraavat mallit:

Bambinex aio os
Bambinexin all-in-one yhdenkoon vaippa on upea, hyvälaatuinen ja helppokäyttöinen kestovaippa. Se on suorastaan kutsuvan pehmeä ja tuntuma lapsen iholle on erittäin miellyttävä. Vaipan jalansuussa on tilava vuotosuoja.

Bitti tutto
Bitti tutto on koko vaippaiän menevä all-in-one. Tutossa on patentoitu "poo fence" pitämässä pahimmatkin pommit vaipan sisäpuolella. Bitti tuton kuorta voit käyttää useampaan otteeseen vaihtamalla ainoastaan uuden imusetin kuoreen. Tuttoon kuuluu kolme imua, joiden avulla imun määrä on helppo sovittaa kunkin lapsen tarpeen mukaan.

Natural Baby aio os
Natural Babyn pehmeääkin pehmeämpi, bambuinen all in one kestovaippa sisältää kaiken tarvittavan. Miellyttävässä bambuvelour kuoressa on vedenpitävä laminointi sisällä. Vaippaan kuuluu kaksi imukykyistä ja pehmeätä bambuimua - yksi kiinniommeltuna ja yksi nepeillä.

Ones & Twos os taskuvaippa
Uusi Ones&Twos -hybriditaskuvaippa on todella helppokäyttöinen ja hyvin istuva OS eli One Size -vaippa. Ones&Twos taskuvaipassa on perusimu ommeltuna vaippaan kiinni. Vaipan mukana tulee myös kuivaliinapintainen lisäimu.

Värivaihtoehdot:
Vaippojen väirvaihtoehdot löytyvät kunkin tuotteen omalta sivultaan. Väritoiveita voi esittää tilauksen lisätietoihin.

OVH: 85,70¤


Lisää koriin:

  • Malli: OS vaippapaketti

Valitse:
Back to top