Ostoskori
0 item(s) - €0,00
Ilmainen toimitus

bitti d'lish SIO Large

€21,90  €10,95
Säästä: 50%

Bitti d'lish SIO eli snap-in-one on uuden sukupolven helppovaippa. Suloinen minkee-velourkuori on vedenpitävä, joten tämän vaipan kanssa et tarvitse kuorta päälle.
Bitti d'lish on siro mutta erittäin imukykyinen vaippa. Vaipassa on mukana kaksi värikoodatuin nepein kiinnitettävää imuosaa; etuosaan kiinnitettävä taittoimu sekä takaosaan kiinnitettävä muotoiltu läppäimu. Imut ovat bambu-luomupuuvillaa. Lisäksi läppäimun päällä on polyestermokkakerros johtamassa kosteuden pois vauvan pepulta.

Siron vaipan malli on matalahko mutta säätövaransa ansiosta se istuu useimmalle vauvalle erittäin hyvin. Imukyky on erinomainen; jos vaipan kuori ei likaannu, sisään voi kiinnittää uuden imusetin (ks. Imut) ja käyttää kuorta helposti 3-5 kertaa. Koville pissaajille voi läppäimuun kiinnittää miniboosterin (ei sisälly vaippaan, ks. Imut) lisäämään imutehoa.

Koot:
S: n. 3,5kg-7,5kg
M: n. 6,5kg-12kg
L: n. 10kg-17kg

Materiaalit:
Kuori: 100% polyesteri, polyuretaanilaminointi
Läppäimu:70% bambu, 30% luomupuuvilla
Taittoimu: 70% bamboo, 30% luomupuuvilla, kuivaliina 100% polyester

Nyt Kidsterissä erä kuosillisia "limited edition" värejä: Danube, Beechworth, Fleur, Spectra, Beach stripe, Retro bubble ja Aqua essence. Upeita kuoseja on vain rajoitettu määrä, joten ole nopea ja tilaa omasi!

Huom! Tällä sivulla tilaat L-koon mallia!


Alla olevasta videosta saat lisätietoa oikean koon valintaan (englanniksi)


Katso oheisesta videosta vinkkejä itti bitti -vaippojen pesuun (englanniksi)


  • Malli: bitti d'lish large
  • Valmistaja: Itti bitti

Valitse:Fuksia

Keltainen

Lime

Oranssi

Punainen


Purppura

Suklaa

Turkoosi

Vaaleanpunainen


Back to top