Ostoskori
0 item(s) - €0,00
Ilmainen toimitus

aden+anais kapalo/jättiharso - Twinkle Pink

€19,50

Huom! Tuote on mallikappale.

Useiden sukupolvien ajan äidit ovat kapaloineet lapsensa, ja aden + anais auttaa jatkamaan tätä perinnettä ihanan pehmeiden kapalointiharsojen avulla. Kapaloita on saatavilla yksittäispakkausten lisäksi neljän ja kahden kappaleen pakkauksissa.

Nykyajan harsoja käyttävistä äideistä näkyvin esimerkki on ehkä Cambridgen herttuatar Kate Middleton, joka oli kapaloinut poikansa prinssi Georgen Aden+anaisin harsoliinaan, kun he tulivat sairaalasta.

Nämä kapalointiliinat ovat 100% puuvillaharsoa, joka on pehmeä ja hengittävä materiaali. Kangas mahdollistaa sen, että lapsen lämmönsäätely toimii luonnollisesti, eikä olo kapalossa muutu liian kuumaksi. Puuvilla tuntuu pehmeältä ihoa vasten ja sopii päivittäiseen käyttöön. Mitä enemmän peset aden + anais -kapaloja, sitä enemmän ne pehmenevät. 1,2 m x 1,2 m kokoiset liinat ovat helppokäyttöisiä ja sopivat kaikenkokoisille lapsille. Pakkaus sisältää yhden kapalon.

Kapaloinnin lisäksi nämä monikäyttöiset harsot soveltuvat erinomaisesti myös esimerkiksi rattaiden suojaksi, peitoksi, pukluliinaksi, imetyssuojaksi tai vaikkapa kehtoon lakanoiksi.


Lisää koriin:

  • Malli: 9008G Twinkle pink
  • Valmistaja: aden + anais


Back to top