Ostoskori
0 item(s) - €0,00
Ilmainen toimitus

Doomoo Softy imetystyyny + Softy vaihtopäällinen

€81,00

Tämä tuote sisältää Doomoo softy imetystyynyn ja softy vaihtopäällisen.

Doomoo Softy on monikäyttöinen tyyny koko perheelle. Aikuisen vyötärön ympäri aseteltuna se on erinomainen imetystyyny sekä loistava apuväline vauvan pulloruokintaan. Softy on ominaisuuksiltaan erityisen hyvin vauvan asentoon mukautuva ja se tukee myös aikuisen asennon rentoutuneeksi. Sohvalle lökötyynyksi tämä tyyny on myös aivan omiaan!

Softyn raikkaat värit ja todella laadukkaat materiaalit tekevät tästä tyynystä varsin houkuttelevan. Vihdoinkin imetystyyny, jonka kuosit kestävät myös tarkemman tarkastelun. Lisäksi perinteisiin imetystyynyihin verrattuna Softyn käyttömukavuus on aivan omaa luokkaansa!

Doomoo Softyn päällinen on unelmanpehmeää puuvilla-elastaania. Sisusmateriaali on poikkeuksellisen pientä polystyreenipalloa, joka mukautuu käyttäjänsä kehoon miellyttävästi tukien.

Doomoo Softyn päällinen on irroitettavissa ja vesipestävissä 30 asteen lämpötilassa. Pesupussin käyttö on suositeltavaa. Laadukkaasta Doomoo-tuoteperheestä löytyy myös suurempi tyyny "Buddy", jossa on samat materiaali- ja kuosivaihtoehdot.

Huom! Ainoastaan white-taupe -väriset vaihtopäälliset ovat "paketissa", muut vaihtopäälliset tulevat irtonaisina ilman tuotepaketointia.

Ilmoitathan haluamasi Doomoo Softyn ja vaihtopäällisen värin lisätiedot-kenttään tilauksen yhteydessä.

Lisää koriin:

  • Malli: Doomoo Softy+VP
  • Valmistaja: Doomoo


Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös...


Back to top