Ostoskori
0 item(s) - €0,00
Ilmainen toimitus

Doomoo Buddy imetystyyny - White Taupe

€84,50

Iso luksusimetystyyny luksusvauvoille!

Doomoo Buddy on monikäyttöinen imetystyyny koko perheelle. Aikuisen vyötärön ympäri aseteltuna se on erinomainen imetystyyny sekä loistava apuväline vauvan pulloruokintaan. Buddy on ominaisuuksiltaan erityisen hyvin vauvan asentoon mukautuva ja se tukee myös aikuisen asennon rentoutuneeksi. Moni odottava äiti on saanut Buddysta apua myös loppuraskauden uniongelmiin - Buddyn voi helposti asetella tukemaan kyljellään nukkuvan asentoa ja siten helpottaa unensaantia ja selkäongelmia. Sohvalle lökötyynyksi tämä imetystyyny on myös aivan omiaan!

Buddyn raikkaat värit ja todella laadukkaat materiaalit tekevät tästä imetystyynystä varsin houkuttelevan. Vihdoinkin imetystyyny, jonka kuosit kestävät myös tarkemman tarkastelun. Lisäksi perinteisiin imetystyynyihin verrattuna Buddyn käyttömukavuus on aivan omaa luokkaansa!

Doomoo Buddyn päällinen on unelmanpehmeää puuvilla-elastaania. Sisusmateriaali on poikkeuksellisen pientä polystyreenipalloa, joka mukautuu käyttäjänsä kehoon miellyttävästi tukien.

Doomoo Buddyn päällinen on irroitettavissa ja vesipestävissä 30 asteen lämpötilassa. Pesupussin käyttö on suositeltavaa. Laadukkaasta Doomoo-tuoteperheestä löytyy myös pienempi tyyny "Softy", jossa on samat materiaali- ja kuosivaihtoehdot.


Lisää koriin:

  • Malli: B10
  • Valmistaja: DoomooBack to top